KAMPANJA

Doming

Za arhitekturni biro Doming, ki že dobrih 30 let kuje več tisoč profesionalnih projektov, smo razvili novo podobo kataloga, v pripravi pa je tudi nova spletna stran.

Pokazati javnosti, da je tradicija v znanju arhitekture temelj uspeha ter v ospredje postaviti profesionalni pristop Doming arhitektov, je bila naša naloga, cilj in moto, ki mu še danes uspešno sledimo.

Naše glavno načelo ostaja »arhitektura je za uporabnika, nikakor pa ni “spomenik” arhitekta, ki ga bo plačal investitor«!

Preoblikovanje spletnega mesta

Za arhitekturni biro, s 30 letno tradicijo, smo osvežili spletno mesto. Bistvo njihove predstavitve na spletu so fotografije različnih projektov. Zato smo ubrali minimalizem na vseh korakih. Omejili smo količino besedila na nujno potrebno. Spletna stran ima enostaven in pregleden navigacijski meni.

Vključili smo tudi mehke dinamične elemente za eleganten prehod med različnimi projekti.

Spletna stran vključuje tudi možnost prijave na novičke, obrazec za oddajo povpraševanja in možnost ogleda kataloga, ki je sicer na voljo v tiskani obliki.

Oblikovanje kataloga

V sklopu prenove spletne strani je nastal tudi svež tiskani katalog, ki služi predstavitvi podjetja na sejmih in drugih dogodkih.

V katalogu se na začetku na kratko predstavi ekipa. Sledijo čudovite fotografije raznolikih referenčnih projektov. Vsak projekt ima tudi QR kodo, ki vodi do več informacij o samem projektu. V katalogu so na kratko predstavljene tudi storitve arhitekturnega biroja.

Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram