Kdo smo?

Kreativen in domišljen, s pospeškom učinkovitosti je tu Freezbi!
Freezbi je vstop v svet strateškega razmišljanja, tvornega načrtovanja, domišljenih idej, razširjenega znanja, temeljite izvedbe in fokusiranih rezultatov.
Marketinško agencijo Freezbi sestavlja skupek strokovnjakov, ki so svoje veščine in znanje že desetletja pred tem kalili na drugih sorodnih agencijah in medijskih hišah. Pod svojim okriljem danes združujejo znanje tako na področju digitalnega razvoja, odnosov z javnostmi, grafičnega in video oblikovanja ter celovitih marketinških strategij.

Verjamemo v dobre zgodbe

Verjamemo v dobre in dovršene zgodbe, ki naročnika dvignejo višje. Vsakemu se posebej prilagodimo in prisluhnemo njegovim izzivom, obenem pa že snujemo zgodbe, ki bodo predstavljale nekaj več. Ne zadovoljimo se s povprečjem, ampak venomer iščemo nove načine in predloge za izjemne skupne zgodbe.

Celosten  pristop

Naročnikom nudimo celosten pristop k reševanju problemov. Naša multidisciplinarna ekipa strokovnjakov, ki pokriva področja tržnega komuniciranja, digitalnega marketinga, medijskega načrtovanja odnosov z javnostmi, oblikovanja in programiranja, naročniku nudi celostno podporo pri izzivih na vseh ravneh. S pomočjo skrbnega načrtovanja in inovativnega pristopa k digitalnim kanalom naročnikom odkrivamo nove poslovne priložnosti in jim pomagamo do uspeha.

Delujemo skupaj

Kljub temu, da našo ekipo sestavljajo strokovnjaki iz tako različnih področjih, med seboj delujejo kot eno. Vsak posameznik stremi k odličnim rezultatom, skupaj pa dosežejo še več. Ekipa, predana uspehom, vam bo stala ob strani na vseh ravneh vaše poslovne poti.
Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram