POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

V podjetju ANMI, oglaševalska agencija, d.o.o., smo zelo pozorni na varovanje osebnih podatkov in spoštujemo zasebnost posameznika. Zavezujemo se, da osebne podatke, pridobljene prek kontaktnega obrazca, prijavnice na e-novice skrbno varujemo.

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih ANMI, d.o.o. zbira, ko nas želite kontaktirati preko spletnega obrazca ali se naročite na prejemanje vsebin, kot so e-novice, vabila na dogodke.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene priprave odgovora ali ponudbe na vaše povpraševanje oz. sporočilo, za namen obveščanja o naših storitvah in dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-2 , ZEKom-2 in GDPR.

UPRAVLJAVEC

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:


ANMI, oglaševalska agencija, d.o.o.

Tržaška cesta 37a

2000 Maribor
e-pošta: [email protected]

 

Naša pooblaščena oseba za varstvo podatkov je:

Urška Hrnčič, e-naslov: [email protected]

 

OSEBNI PODATKI IN NAMEN NJIHOVE OBDELAVE TER PRAVNE PODLAGE

  1. Obveščanje o aktivnostih Agencije Freezbi (ANMI, d.o.o.) in prejemanje ponudb.

Ob prijavi v e-novice preko kontaktnega obrazca na spletni strani www.freezbis.si, vas bomo obveščali o novostih, prihajajočih dogodkih, aktivnostih Agencije Freezbi, ponudbah, aktualnih temah iz področja marketinga in oglaševanja. Pravna podlaga za ta obvestila je ZEKom-2 za oz. privolitev za pošiljanje e-novic in aktualnih ponudb, pri čemer se lahko kadarkoli od teh obvestil tudi odjavite. To lahko označite s klikom na povezavo »Odjava/Unsubscribe from this list«, ki se nahaja v nogi vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete na e-poštni naslov ali odjavo sporočite na [email protected]. Tako več ne boste prejemali obvestil, novic in vabil na dogodke s strani Agencije Freezbi.

  1. Piškotki

Ob vašem obisku spletne strani www.freezbi.si,  se na vaš brskalnik namestijo piškotki. ANMI d.o.o. hrani vaš IP naslov, podatek o tem, kdaj ste obiskali spletno stran, katere podstrani ste si ogledali, kateri operacijski sistem, napravo in brskalnik ste uporabljali.

ČAS HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Čas hrambe osebnih podatkov je različen glede na namene obdelave:

Obveščanje preko e-novic, vabila na dogodke: do preklica privolitve. Rok hrambe osebnih podatkov je omejen na najkrajše možno obdobje in le, dokler je hramba potrebna za dosego namena obdelave, zaradi katerega so se osebni podatki zbirali in nadalje obdelovali, razen če drug zakon za posamezne obdelave določa rok hrambe.

 

  • POGODBENA OBDELAVA IN IZNOS OSEBNIH PODATKOV

Pri obdelavi osebnih podatkov lahko posamezne obdelave ali dele obdelav zaupamo pogodbenim obdelovalcem, s katerimi imamo sklenjeno pogodbo o pogodbeni obdelavi. Ti obdelovalci lahko zaupane jim podatke obdelujejo izključno v našem imenu, v mejah pooblastil, ki so zapisana v pisni pogodbi oz. drugem pravnem aktu in skladno z nameni, ki so opredeljeni v tej politiki zasebnosti.

V svojem delu sodelujemo s pogodbenimi obdelovalci z naslednjih področij:

  • računovodstvo,
  • zagotavljanje strežnikov za gostovanje;
  • ponudniki e-poštnih storitev
  • ponudniki programske opreme, storitev v oblaku.

Za nekatere storitve bomo vaše osebne podatke lahko posredovali tudi morebitnim partnerjem v projektih, nadzornim organom ali na podlagi zahtev pooblaščenih državnih organov. V nobenem primeru pa vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim nepooblaščenim osebam.

VAŠE PRAVICE

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do:

  • vpogleda,
  • popravka,
  • izbrisa,
  • prenosljivosti,
  • omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • ugovora.

Pri uveljavljanju pravic ali za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov: [email protected].

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakor koli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si.

Politika zasebnosti Društva za marketing Slovenije se lahko v času dopolnjuje, ne obveščamo o vsakokratnih spremembah in dopolnitvah, ki začnejo veljati z objavo.

Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram