Odnosi z javnostmi

Gradimo in vzdržujemo pozitivno podobo vaše blagovne znamke skozi kakovostne komunikacijske strategije ter pomagamo vzpostaviti trdne odnose z javnostjo.
Komuniciranje z mediji
Komuniciranje z lokalnimi skupnostmi
Politično komuniciranje
Krizno komuniciranje
Korporativno komuniciranje
Družbeno odgovorne kampanje
Organizacija dogodkov

Komuniciranje z mediji

Z zavzetim pristopom k medijskemu komuniciranju omogočamo, da se vaše sporočilo učinkovito širi prek različnih medijskih kanalov. S tem prispevamo k poglobljenemu razumevanju vaše blagovne znamke in ključnih sporočil.

Komuniciranje z lokalnimi skupnostmi

Z vzpostavljanjem povezav z lokalnimi skupnostmi gradimo močno prisotnost na lokalni ravni. Naše strategije komuniciranja usmerjamo v vzpostavljanje zaupanja in vzdrževanje pozitivnih odnosov.

Politično komuniciranje

Na podlagi temeljitega razumevanja političnega okolja razvijamo komunikacijske strategije, ki pripomorejo k uspešnemu prepoznavanju vaših stališč in interesov ter k gradnji konstruktivnih odnosov s političnimi akterji.

Krizno komuniciranje

V kriznih situacijah hitro in učinkovito komuniciranje igra ključno vlogo pri zaščiti ugleda vaše blagovne znamke. Naša agencija se specializira za obvladovanje kriznih sporočil.

Korporativno komuniciranje

Skozi korporativno komuniciranje vzpostavljamo konsistentno podobo vaše organizacije ter gradimo verodostojnost in zaupanje med relevantnimi akterji. Naša ekipa se osredotoča na jasno komunikacijo vaših vrednot, vizije in dosežkov.

Družbeno odgovorne kampanje

Zasledujemo družbeno odgovorne cilje skozi kreativne in premišljene kampanje. Na ta način pripomoremo k širjenju ozaveščenosti o družbenih vprašanjih in soustvarjanju pozitivnih sprememb v skupnosti.

Organizacija dogodkov

Preko organizacije dogodkov ustvarjamo priložnosti za neposredno interakcijo z vašimi ciljnimi skupinami. S premišljeno izvedbo dogodkov ustvarjamo nepozabne izkušnje, ki krepijo povezanost med vami in vašimi strankami ter partnerji.
Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram