Raziskave trga in strateško svetovanje

S poglobljenimi raziskavami trga vam nudimo ključne analize, ki vam pomagajo oblikovati učinkovite strategije za rast vašega podjetja.
Raziskave trga in analiza konkurence
Delavnice
Izobraževanja
Strategije rasti
Strategije tržnih znamk in izdelkov

Raziskave trga in analiza konkurence

Za vas raziščemo trg in analiziramo konkurenco. Na podlagi pridobljenih informacij oblikujemo strategije, ki vam omogočajo boljše razumevanje tržnih priložnosti in konkurenčnih slabosti.

Delavnice

Sodelujemo z vami pri organizaciji izobraževalnih delavnic.

Izobraževanja

Ponujamo specializirana izobraževanja za različna področja trženja. Z našimi strokovnjaki boste pridobili globlje razumevanje marketinških konceptov ter praktične veščine, ki jih lahko uporabite za doseganje vaših ciljev.

Strategije rasti

Skupaj z vami razvijamo prilagojene strategije rasti, ki temeljijo na ciljih vašega podjetja. Naš pristop vključuje analizo tržnih trendov, določanje ključnih segmentov in oblikovanje načrtov za trajnostno rast vašega poslovanja.

Strategije tržnih znamk in izdelkov

Pomagamo vam oblikovati tržno znamko ali produkt, ki izstopa v konkurenčnem okolju. Z izdelavo ciljnih strategij trženja ter ustvarjanjem unikatnih sporočil in pozicioniranjem pripomoremo k ustvarjanju močne identitete in prepoznavnosti vaših izdelkov ali storitev.

Organizacija dogodkov

Preko organizacije dogodkov ustvarjamo priložnosti za neposredno interakcijo z vašimi ciljnimi skupinami. S premišljeno izvedbo dogodkov ustvarjamo nepozabne izkušnje, ki krepijo povezanost med vami in vašimi strankami ter partnerji.
Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram