Spletni razvoj in rešitve

Gradimo in prilagajamo spletne strani ter aplikacije, ki nudijo uporabnikom prijetno izkušnjo in pomagajo pospešiti vaš poslovni uspeh.
Izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Vzdrževanje in optimizacija spletnih strani
Spletne aplikacije
Mobilne aplikacije
SEO optimizacija spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Stremimo k ustvarjanju privlačnih in funkcionalnih spletnih strani, ki odražajo edinstveno identiteto vašega podjetja. S kombinacijo oblikovalskega strokovnega znanja ter razvojne veščine našega tima, se estetika prepleta z uporabniško izkušnjo, kar omogoča učinkovito izgradnjo vaše močne prisotnosti na spletu.

Izdelava spletnih trgovin

Gradimo napredne spletne trgovine, ki omogočajo enostavno navigacijo, varno plačevanje in učinkovito upravljanje zalog. Naša rešitev združuje estetiko s funkcionalnostjo ter omogoča vašim strankam prijetno in zanesljivo nakupovalno izkušnjo.

Vzdrževanje in optimizacija spletnih strani

Skrbimo za neprekinjeno delovanje vaših spletnih strani z rednim vzdrževanjem, posodobitvami ter odpravljanjem morebitnih težav. S poglobljenim analiziranjem podatkov optimiziramo vaše strani za boljšo uvrstitev na iskalnikih ter izboljšano uporabniško izkušnjo.

Spletne aplikacije

Razvijamo prilagodljive spletne aplikacije, ki izpolnjujejo specifične potrebe vašega poslovanja. Ekipa programerjev ustvarja inovativne rešitve za avtomatizacijo procesov, interakcijo s strankami in optimizacijo notranjih operacij.

Mobilne aplikacije

Zasnovane z mislijo na mobilno uporabniško izkušnjo, razvijamo mobilne aplikacije za različne platforme. Naš cilj je ustvariti intuitivne in funkcionalne aplikacije, ki omogočajo strankam enostaven dostop do vaših storitev in produktov.

SEO optimizacija spletnih strani

S poglobljenim razumevanjem algoritmov iskalnikov izvajamo temeljito optimizacijo vaših spletnih strani. Z analizo ključnih besed, optimizacijo vsebin in tehničnimi pristopi si prizadevamo za višje uvrstitve na iskalnikih ter večjo organsko prepoznavnost vaše blagovne znamke.
Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram