Digitalno oglaševanje in družbeni mediji

Povečajte svojo prisotnost na spletu skozi učinkovite digitalne strategije oglaševanja ter izkoristite moč družbenih medijev za doseganje ciljne publike.
Priprava digitalnih strategij
Email marketing
Upravljanje družbenih omrežij
(Facebook, Instagram, LinkedIn)
Google oglaševanje
(Google prikazno in iskalno oglaševanje, Gmail oglaševanje)
Youtube oglaševanje

Priprava digitalnih strategij

Načrtujemo in ustvarjamo celovite digitalne strategije, ki vključujejo analizo ciljne publike, določanje ključnih ciljev ter izbiro optimalnih kanalov in taktik za doseganje želenih rezultatov. Naš pristop temelji na raziskavi trga in konkurence ter vključuje jasno določene korake za uspešno uresničitev digitalnih ciljev vašega podjetja.

Email marketing

Zasnujemo in izvajamo učinkovite kampanje prek elektronske pošte, ki omogočajo vzpostavitev in vzdrževanje tesnega odnosa s strankami. S prilagojenimi sporočili in avtomatizacijo dosežemo personaliziran pristop ter povečamo angažiranost in konverzije.

Upravljanje družbenih omrežij (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Skrbimo za dosledno in privlačno prisotnost vašega podjetja na družbenih omrežjih. S kakovostnimi vsebinami in aktivno interakcijo z vašim občinstvom gradimo most med vašo blagovno znamko ter sledilci. Prizadevamo si sestavljati vsebine, ki ne le odražajo vašo vizijo in vrednote, temveč tudi širjenje prepoznavnosti ter gradnjo dolgoročnih odnosov z vašo ciljno publiko.

Oglaševanje na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Načrtujemo in izvajamo ciljno usmerjene oglaševalske kampanje na različnih družbenih omrežjih. S natančnim ciljanjem glede na demografijo, interese in vedenje občinstva dosegamo visoko učinkovitost oglaševanja ter povečujemo prepoznavnost in konverzije.

Youtube oglaševanje

Kreiramo in upravljamo oglase na YouTube platformi, ki omogočajo ciljanje občinstva glede na njihove preference in ogledane vsebine. S kombinacijo različnih vrst oglasov, kot so predvajani oglasi pred videi ali oglasi v iskalnih rezultatih, dosegamo večjo ozaveščenost in prepoznavnost vaše blagovne znamke.
1/7
Digitalno oglaševanje
in družbeni mediji
Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram