DOGODEK

PODJETJE ALIUS SLAVILO 20 LET OBSTOJA

Mariborsko podjetje Alius, ki svojo mednarodno dejavnost sooblikuje na področju montaže in varjenja industrijskih strojev in opreme, je decembra 2023 slavilo 20 let svojega obstoja. V ta namen so pripravili praznovanje, na katerega so povabili več kot 150 poslovnih partnerjev in prijateljev, slednjim pa so predstavili vizijo podjetja za nadaljnjih 20 let.

20 let obstoja so praznovali v Narodnem domu v Mariboru, kjer je program povezoval priznani slovenski komedijant Denis Avdič, v družbi hrvaške stand up ikone Ivana Šarića. Ob različnih animacijah je za glasbo poskrbela srbska skupina Adria Bend, okrog desete ure zvečer pa nastop gosta presenečenja, Saša Matića. Nepozabna zvezda Balkana je ustvarila enkratno vzdušje in zabavo zavlekla pozno v noč. Jubilej, ki bo zagotovo ostal v spominu mnogim, pa je že napovedoval novo ero uspešnih zgodb, projektov in doseženih ciljev imenovanega podjetja.

Celoten scenarij, režijo in vsebino zapisane zgodbe je podjetje Alius zaupalo prav nam. Želeli so nekaj drugačnega in nekaj, kar bo prav njihovim gostom ostalo zavedno v spominu. V tem stilu smo opremili tudi sam prostor, ki je že s sprehodom skozi razstavo desetletnih uspehov podjetja nakazoval, da se danes obeta nekaj povsem edinstvenega. Mi pa smo svoje delo opravili z zavedanjem, da morajo dogodki zmeraj biti edinstveni in drugačni!

V nekajmesečnem sodelovanju smo jih vodili in z naročnikom usklajevali vse potrebno, za nepozabno noč polno zabave, smeha in spomina na 20-letno uspešno poslovno zgodbo. Rezultat je bil več kot očiten. Poleg nepozabne družbe pa so gostje lahko uživali tudi v vrhunski kulinariki izpod rok Web kulinarike, manjkajo pa niti ni doživetij na odru, povezanih ne le s smehom, temveč tudi vrhunsko glasbo iz tujine.

Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram