KAMPANJA

MOL SLOVENIJA I Otvoritev bencinskega servisa Ravne na Koroškem

V začetku junija 2023 je MOL odprl nov bencinski servis v Ravnah na Koroškem. Ob tem smo poskrbeli za slavnostni dogodek ob otvoritvi z zanimivim program in različnim dogajanjem.

Sodelovali so otroci iz bližnje šole in vrtca, prav tako pa je MOL podelil donacijo tako vrtcu in šoli, kot gasilcem. Poskrbeli smo tudi za kolo sreče, ki je obiskovalce razveseljevalo s številnimi nagradami.

Takoj po otvoritvi bencinskega servisa smo začeli s targetirano kampanjo, ki je krajane Ravn na Koroškem obveščala o novem bencinskem servisu MOL v njihovem kraju in jih tudi nagovarjala k obisku. Prisotni smo bili v lokalnih medijih, na billboardih in na lokalnem radiu.

Oglaševanje na billboardih

V sklopu kampanje smo bili prisotni na billboardih na dveh ključnih lokacijah v Ravnah na Koroškem. Z billboardi smo mimoidoče obveščali o novo odprtem bencinskem servisu in jih vabili k obisku.

Digitalno oglaševanje

V sklopu oglaševanja na digitalu smo pripravili kombinacijo premium formatov in Google display kampanjo, poleg tega smo poskrbeli za digitalni medijski zakup v lokalnih medijih.

Dogodek ob otvoritvi

Ob otvoritvi smo poskrbeli za celotno izvedbo dogodka, vključno z otvoritvenim materialom za obiskovalce, hostesami in majicami za otroke.

Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram