KAMPANJA

HLEBČEK | Vzpostavitev spletne trgovine hlebceknadom.com

Pekarna Hlebček že več kot 30 let kupce razveseljuje s svežim kruhom in z raznovrstnim pekovskim pecivom. Osrečuje jih tudi z odličnimi keksi, poticami in ostalimi sladkimi dobrotami. Slaščičarske mojstrice z ustvarjanjem tort za vse priložnosti rišejo nasmehe na obraze. Podjetje ostaja zvesto tradiciji in kakovosti, s pridihom modernosti.

Vzpostavitev spletne trgovine

Pekarna Hlebček že več kot 30 let kupce razveseljuje s svežim kruhom in z raznovrstnim pekovskim pecivom. Osrečuje jih tudi z odličnimi keksi, poticami in ostalimi sladkimi dobrotami. Slaščičarske mojstrice z ustvarjanjem tort za vse priložnosti rišejo nasmehe na obraze. Podjetje ostaja zvesto tradiciji in kakovosti, s pridihom modernosti. Zaradi vsesplošne selitve prodaje na splet v vseh segmentih, so tudi v podjetju Hlebček zaznali priložnost za vzpostavitev spletne trgovine, kjer bi lahko svoje kakovostne izdelke ponudili širši javnosti. Tako je nastala ideja o spletni trgovini z imenom hlebceknadom.com.

Pospešitev prodaje in najboljša uporabniška izkušnja

Svež kruh in pekovski izdelki vedno pri roki, je glavno vodilo spletne trgovine hlebceknadom.com, ki smo jo pripravili za podjetje Hlebček d.o.o. Glavna posebnost spletne trgovine so izdelki iz dopeke. Trgovina je namenjena vsem, ki obožujejo svež in hrustljav kruh in sladke dobrote, ki so pripravljene po receptih Ome Zinke, kot so potica in marmorni kolač. Glavna cilja spletne trgovine sta približati izdelke uporabnikom širom Slovenije in pospešitev njihove prodaje.

Naročnikova želja je bila da, da se vzpostavi čim boljša uporabniška izkušnja tako v samem postopku naročanja kot po oddaji naročila. Za zagotovitev tega smo vzpostavili celoten sklop mailing sekvenc, ki si sledijo pod določenimi pogoji in terminskimi razmiki.

Pridih igrivosti in modernosti

Spletna trgovina je moderna in hkrati igriva. Na slednje nakazujeta tako izbrana pisava kot logotip. Barve so izbrane na podlagi celostne grafične podobe podjetja, prevladujeta rjava in rumena. Polega klasičnega naročila izdelkov uporabniku spletna stran postreže tudi z izbranimi kulinaričnimi namigi in informacijami vezanimi na pravilno pripravo izdelkov iz dopeke.

Spletna trgovina je smiselno strukturirana v različne kategorije, kar uporabniku omogoča jasen pregled, enostavno krmarjenje med izdelki in nenazadnje tudi lažjo izbiro.

Za potrebe predstavitve izdelkov v sklopu spletne trgovine smo organizirali tudi fotografiranje vseh izdelkov.

Zaokrožena celota

V sklopu vseh materialov za spletno trgovino hlebceknadom.com smo pripravili tudi več različnih materialov, ki kupcu omogočijo dobro nakupno izkušnjo. Pomembno je, da komunikacija poteka celostno na vseh nivojih. Tako smo oblikovali sledeče:

Škatlo za naročene izdelke

Škatla vsebuje logotip spletne trgovine in element vozička, ki je zaščitni znak spletne trgovine. Škatla je igriva. Kupcu pa na ta način sporočimo, da nam je pomembno v kakšni embalaži bo prejel svoje naročilo.

Zahvalno kartico

Zahvalna kartica je dodana k vsakemu naročilo. Posebnost zahvalne kartice je, da vsebuje kodo za popust pri naslednjem nakupu. Na ta način se kupcu zahvalimo, da se je odločil za nakup in ga hkrati s kodo vabimo, da se še vrne v spletno trgovino hlebceknadom.com.

Ovoj za peki papir

K vsakemu naročilu je dodano darilo in to je rolica peki papirja, ki ga kupec lahko uporabi pri pripravi izdelkov iz dopeke. Peki papir je ovit z ličnim trakom, ki nosi tudi sporočilo o svoji uporabnosti.

Nalepke

Vsak paket je na vrhu zalepljen z nalepko, ki vsebuje logotip spletne trgovine.

Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram