DOGODEK

ALDO

ENA NAJBOLJ POPULARNIH SVETOVNIH BLAGOVNIH ZNAMK VSTOPILA V SLOVENIJO!
Aldo je priznana blagovna znamka iz Kanade, ki je v preteklem letu prvič odprla svoj vrata tudi v Sloveniji, natančneje v ljubljanski Supernovi na Rudniku. Po svetu prav tej blagovni znamki zaupajo številna znana zveneča imena, tudi taka, ki krasijo naslovnice mnogih medijev. In prav nam je bila zaupana ta čast, da vodimo otvoritev nove prestižne trgovine, v osrčju Ljubljane

Na dogodku se je zbralo kar nekaj modnih ljubiteljev in navdušencev nad Aldo blagovno znamko, ki so novo trgovino pospremili na trg. Obiskovalci so ob zvokih DJ-a in Ule Furlan, ki je uvodoma pozdravila vse zbrane, imeli kot prvi vpogled v nove modne kose Aldo obutve in drugih aktualnih modnih dodatkov.

Druženje, ki je trajalo pozno v popoldan je generiralo za več kot 35.000 EUR medijskih objav, imelo več kot 2 mio ogledov v različnih objava in storyih iz strani priznanih slovenskih influencerke ter vsaj za ta čas privabilo v samo trgovino več tisoč modnih ljubiteljev kakovostne obutve, torbic in nakita.

 

Pisala se je zgodba o ALDU …

Blagovna znamka ALDO je svojo modno zgodbo pričela pisati pred 50-imi leti in trenutno beleži preko 1.650 trgovin, v 110-ih državah. Gre za modno znamko obutve, ki nudi popolno kombinacijo izrazito modernih, udobnih in cenovno dostopnih obutev, torbic in drugih modnih dodatkov, ki so zmeraj v stilu s svetovnimi modnimi trend, in se lahko po hitrosti spremljanja in razvoja slednjih postavi ob bok trgovski verigi Zara, toda na področju obutev.

menjeni blagovni znamki pa se niso morale upreti niti svetovne zvezde, z več kot milijoni sledilcev na svojih socialnih omrežjih. Tako je Aldo obutev krasila modne kreacije nekaterih največjih modnih ikon, med katerimi so tudi: Kate Middleton, Gigi Hadid, Kristen Stewart, Gabrielle Union, Taylor Swift, Jessica Alba , Jennifer Lopez, Daniel Radcliffe, Jordan Fisher, oboževalci Alda pa so postale tudi nekateri največji Tik-tok in Instagram influencerji.

Podjetje:
ANMI d.o.o.
Pisarne:
Agencija Freezbi
Tržaška cesta 37 a
2000 Maribor
Telefon:
+386 30 642 266
Email:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram